Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΠ Πανοράματος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Γωγώς Κουλούρη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί της ΑΕΠ Πανοράματος με 35-23, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, θέλαμε να κλείσουμε το πρώτο μισό της σεζόν με νίκη και μία καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σίγουρα είχαμε καλά σημεία στον αγώνα και στις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει μεγάλο ροτέισον, οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε φρέσκοι και να έχουμε καλό ρυθμό, κάτι το οποίο είναι ζητούμενο, καθώς ένα κομμάτι στο οποίο δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, και τη συγκεκριμένη χρονιά, είναι να μπορούμε να βρίσκουμε εύκολα γκολ στον ενδιάμεσο, πράγμα το οποίο γίνεται. Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα, έκλεισε η σεζόν με θετικό πρόσημο. Τώρα έχει σημασία να ξεκουραστούμε, να αδειάσει το μυαλό μας και να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για τους δύο στόχους που έχουμε μπροστά μας το 2024». 

Γωγώ Κουλούρη:

«Τα συναισθήματα ήταν περίεργα, καθώς ήμουν στο Πανόραμα πολλά χρόνια. Νομίζω το διαχειρίστηκα καλά, αλλά δεν παύει να είναι περίεργο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλαμε να κλείσουμε μία με νίκη και καλή εμφάνιση. Κάτι το οποίο κάναμε. Δείξαμε μία καλή εικόνα στο γήπεδο, τρέχαμε για 60 λεπτά, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και ήρθαν οι δύο βαθμοί». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter