«Έκλεισε» τον πρώτο γύρο με εννιάρα ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του Νέου Κόσμου με 9-3, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. 

Δυναμικά ξεκίνησε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, ανοίγοντας στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον Λιώνη να πλασάρει όμορφα από κοντά, μετά από ασίστ του Βασσάρα. 

Δίχως να έχει κυλήσει πολύς χρόνος, ο ΠΑΟΚ mαteco βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Λαμπριανίδη να κάνει το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου. 

Κυριαρχώντας στο γήπεδο, ο Δικέφαλος βρήκε και τρίτο γκολ, με δράστη αυτή την φορά τον Μαυρίδη, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 3-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν κατέβασαν ρυθμό, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες έρχονταν από όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. 

Ο Βασσάρας έκανε το 4-0, ενώ στη συνέχεια μοίρασε στον Λιώνη το 5-0. Ο Νέος Κόσμος μείωσε σε 5-1, με τον ΠΑΟΚ mαteco να απαντά με τρία τέρματα, ένα του Σαραπτσή και δύο του Κεφαλίδη, κάνοντας το 8-1. 

Με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει, λόγω της έκτασης του σκορ, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 8-3, με τον Αναστασιάδη να σκοράρει για το 9-3, το οποίο ήταν και τελικό σκορ. 

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Μπούφος, Τραπεζανλίδης, Βασάρας 1, Λιώνης 2, Φωλτίδης, Χαρπίδης, Κεφαλίδης 2, Λαμπριανίδης 1, Καρακώστας, Σαραπτσής 1, Μαυρίδης 1, Αναστασιάδης 1.