Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Νέος Κόσμος

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Οι δηλώσεις των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Ανέστη Λιώνη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Νέου Κόσμου με 9-3, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Λεωνίδας Παπαδόπουλος:

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Χάσαμε σε κάποια παιχνίδια βαθμούς, που για μένα δεν έπρεπε να τους χάσουμε. Παρόλα αυτά είμαστε μία καινούργια ομάδα η οποία ακόμα χτίζεται, γι' αυτό ζητάμε διαρκώς τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Από κει και πέρα, ήταν σήμερα ένα παιχνίδι στο οποίο καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή έως τώρα, προκειμένου να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα για όλο το ρόστερ. Ακολουθεί ένα τουρνουά στα Σκόπια, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που έχουμε στοχεύσει». 

Ανέστης Λιώνης:

«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε γίνει ομάδα, με όλη την σημασία της λέξης. Μέσα από τα παιχνίδια προσπαθούμε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Πιστεύω ότι η συγκομιδή βαθμών είναι φτωχή σε σχέση με την απόδοση μας, απλά αποκτάμε εμπειρίες και πιστεύω στον δεύτερο γύρο η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς καμία απώλεια. Πάμε μόνο για το πρωτάθλημα, στόχος είναι ένας και συγκεκριμένος. Να ανεβεί η ομάδα στην Super League, εκεί όπου αρμόζει στον ΠΑΟΚ, να πρωταγωνιστεί και να είναι στην πρώτη εθνική σε όλα τα αθλήματα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter