Ποδόσφαιρο Σάλας: ΠΑΟΚ mαteco και Simons Ice μαζί! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Παρουσίαση της έναρξης χορηγικής συνεργασίας της εταιρίας, Simons Ice, στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, πραγματοποιήθηκε στο Giasemi Garden Bar (Ελ. Βενιζέλου 1, Συκιές). 

Το παρών έδωσαν, ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και διευθυντής της εταιρίας, Simons Ice, κ. Συμεών Κουπελόγλου, ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, και αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας του Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου. 

Μέσα σ' ένα όμορφο βράδυ, οι παρευρίσκοντες συζήτησαν για τους στόχους του τμήματος, ενώ παράλληλα ευχήθηκαν αυτοί να επιτευχθούν, με την χορηγία της Simons Ice στο τμήμα να λειτουργεί ευεργετικά στην προσπάθεια των αθλητών του ΠΑΟΚ mαteco.

Στο τέλος της βραδιάς, ο προπονητής και οι αθλητές του τμήματος, παρέδωσαν μία φανέλα στον κ. Συμεών Κουπελόγλου, με το επίθετό του και τον αριθμό «14» , το οποίο είναι το τυχερό του νούμερο αλλά και της ημέρας γέννησης του γιού του. 

Για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της Simons Ice, ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και διευθυντής της εταιρίας, κ. Συμεών Κουπελόγου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με χαρά στηρίζουμε αυτό το νεοσύστατο τμήμα του ΠΑΟΚ, το οποίο πρωτοπορεί με την δημιουργία του Futsal στην Βόρεια Ελλάδα, και ευελπιστούμε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλα σωματεία στο συγκεκριμένο άθλημα. Είμαστε δίπλα στον αθλητισμό γενικότερα, τον στηρίζουμε έμπρακτα, θέλοντας να δώσουμε χαρά και κίνητρο στους αθλητές να συνεχίσουν την σκληρή και καλή τους δουλειά». 

Με την σειρά του, ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον κ. Συμεών Κουπελόγλου για την στήριξή του στο τμήμα μας. Η Simons Ice είναι μία μεγάλη εταιρία, και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, πως ο κ. Συμεών Κουπελόγλου, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας, δίνοντας μας κίνητρα ώστε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο αυτή τη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter