Βραβεύτηκε και συγκίνησε ο δικός μας Γιάννης Παπαστεφανάκης από τον ΠΣΑΤ! (pics)

paok
Κατηγορία: Στίβος

Ο αθλητής στίβου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, με ομόφωνη απόφαση του ΠΣΑΤ βραβεύτηκε ως πρεσβευτής φιλίας, στη χθεσινή εκδήλωση (21/12) του ΠΣΑΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αττικής. 

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο του μαζί με τον αδερφό του Ευθύμη, φίλαθλο της ΑΕΚ, και συγκίνησε για άλλη μια φορά με τα μηνύματα του κατά της οπαδικής βίας.

Η έφορος Στίβου του ΠΑΟΚ κ. Τάνια Κεραμυδά, η οποία επίσης είναι άτομο με αναπηρία, βρέθηκε δίπλα του στη βράβευση μαζί με την οικογένεια του, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη στήριξη της.

Η Τάνια Κεραμυδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η χθεσινή μέρα με τη βράβευση του Γιάννη από τον ΠΣΑΤ, ήταν μια μέρα περηφάνιας για όλους μας. Ο μικρός μας Γιάννης, περνάει συγκλονιστικά μηνύματα κατά της οπαδικής βίας. Η βία δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό. Ο υγιής αθλητισμός περνά σημαντικά μηνύματα ζωής, διδάσκει, εμπνέει, γεφυρώνει, ενώνει. Το βραβείο λοιπόν του Πρεσβευτή φιλίας, τον αντιπροσωπεύει 100%. Ο Γιάννης ενώνει! Θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτό το παιδί. Ως έφορος και ως άτομο με αναπηρία, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που με την παρουσία του Γιάννη στο Τμήμα Στίβου, δίνουμε μαζί το μήνυμα της συμπερίληψης. Και κάνω ένα βήμα πίσω, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter