ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 12η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 17:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος «έκλεισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο, επικρατώντας της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena με 3-0, διευρύνοντας έτσι το νικηφόρο σερί του στους τρεις αγώνες. Έτσι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην έκτη θέση, με 15 βαθμούς σε 11 αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-3 του ΑΟ Θήρας, και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς σε 11 αγώνες. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από μία διακοπή δύο εβδομάδων, συνεχίζουμε με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μία από τις δυνατότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος δικός μου αλλά και της ομάδας μου είναι να κάνουμε ένα άκρως διαφορετικό παιχνίδι, με αυτό του πρώτου γύρου. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ενώ μπορούμε να αντλήσουμε πολλά καλά πράγματα. Θα πρέπει να παίξουμε με θάρρος, συγκέντρωση, καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και όχι σε κάποιες φάσεις αυτής. Ξέρουμε ότι ο ΟΣΦΠ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τους φιλάθλους μας, και να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι». 

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
12η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
17:30, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (AC PAOK TV)