ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 10η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, αφού έκλεισε θετικά τις υποχρεώσεις του το 2023, επικρατώντας με 3-0 του Φοίνικα Σύρου, έχει μπροστά του το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος αλλά και για τον δεύτερο γύρο της Volley League ανδρών. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον Μίλωνα, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤFlix. 

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος, αν και δεν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, εξακολουθεί να έχει κύρος για και τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός παραμένει σχεδόν αναλλοίωτος σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ εμείς έχουμε πολλές αλλαγές και σταδιακά ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια των πλέι-οφ. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά σε αυτή τη χρονική στιγμή και να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει να παίξουμε χαλαρά, χωρίς υπερβολικό σεβασμό. Αυτός είναι ο τρόπος που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε κάτι περισσότερο σε αυτόν τον αγώνα».

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024
10η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (ΕΡΤFlix)