Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Μάρκου Γαλιώτου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Το τρίτο σετ ήταν το κλειδί και που έκρινε το ματς. Κάναμε λάθη στο σερβίς, στην υποδοχή. Είναι επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα σημεία του παιχνιδιού. Ποιος ξέρει μετά πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Και στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν μπροστά με 20-21 και είχαμε κόντρα μπάλα στο 24-23. Αυτή την εβδομάδα γίναμε πλήρεις και ίσως θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο, όπως συνέβη και πέρυσι. Θα προπονηθούμε καλύτερα για να παίζουμε καλύτερα και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρουμε, το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρουμε κάποιον παίκτη, αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία θα δούμε. Πρέπει πρώτα απ'όλα να προπονηθούμε καλύτερα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Μάρκος Γαλιώτος:

«Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε κάποια λάθη και έπεσε ο ρυθμός μας. Χάρηκα που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι. Ελπίζω στην συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Το τρίτο σετ ήταν κρίσιμο, μας βγήκε το σερβίς αλλά κάναμε κάποια λάθη και γύρισε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter