ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Βισμπάντεν

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Women Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, την γερμανική, Βισμπάντεν. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχοντας μπροστά του μία ιστορική αναμέτρηση, την οποία με την βοήθεια του Κόσμου του, θέλει να μετατρέψει ως το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Απέναντί του, η Βισμπάντεν, η οποία μετά την πρόκρισή της στο «χρυσό» σετ επί της Γαλατασαράι, βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ. Η γερμανική ομάδα είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Bundesliga. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του CosmoteSport7HD. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, και η αθλήτρια, Λέα Ντέακ, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Ντάρκο Ζάκοτς:

«Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ' αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Η Βισμπάντεν μοιάζει με τον Ολυμπιακό καθώς είναι μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το φιλέ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς»

Λέα Ντέακ: 

«Είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής με τις νέες μου συμπαίκτριες, παρόλα αυτά τα πηγαίνουμε πολύ καλά στις προπονήσεις. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε ως ομάδα, αν γίνουν αυτά θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε την Βισμπάντεν στην έδρα μας». 


Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024
1ος αγώνας φάση των «8», CEV Women's Challenge Cup
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Βισμπάντεν (CosmoteSport7HD)