Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Βισμπάντεν

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Ντάρκο Ζάκοτς και της Ελισάβετ Ηλιοπούλου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Βισμπάντεν, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού της φάσης των «8» του CEV Women's Challenge Cup. 

Ντάρκο Ζάκοτς:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, για αυτή την δεύτερη σερί βαριά ήττα στην έδρα μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες σαν την Βισμπάντεν, οι οποίες έχουν δυνατή επίθεση, καλό μπλοκ και άμυνα. Εμείς είμαστε σοφτ στις επιθέσεις μας και στην υποδοχή μας, και αυτό δεν μας δίνει καμία βοήθεια. Στο δεύτερο σετ είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα, αλλά πολύ εύκολα χάσαμε τρεις σερί πόντους και μετά από αυτό η αντίσταση μας κατέρρευσε». 

Ελισάβετ Ηλιοπούλου:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένες από την εικόνα μας. Παίζαμε στην έδρα μας, οπότε έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που είχαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να αφήσουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε ευκαιρία στην Γερμανία να πάρουμε τη νίκη. Η Βισμπάντεν είναι μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς αν παίξουμε καλά και σε καλύτερο ρυθμό, πιστεύω θα δείτε άλλη εικόνα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter