Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Εσπερίδες Καλλιθέας

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Κιάνα Ουόκερ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί των Εσπερίδων Καλλιθέας με 76-69, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Άγγελος Αγγελίδης:

«Πρώτα απ' όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, τα οποία ήταν απίστευτα καθώς έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, και αυτό ήταν που ζήτησα πριν το παιχνίδι, στο ημίχρονο, αλλά και σε κάθε δεκάλεπτο, ότι εγώ θέλω να ανέβουν πάνω όσες παίξουν στο 100%. Χρειαζόμασταν τη νίκη πάση θυσία, θα κάναμε τα πάντα, βουτούσαμε σε κάθε μπάλα και παλεύαμε σε κάθε ριμπάουντ. Ήμασταν πολύ επιθετικοί στο τέταρτο δεκάλεπτο, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μ' ένα εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο κύριος Σόφτσης. Αυτό που είπα είναι ότι όταν παίξουμε την άμυνα την οποία πρέπει, η διαφορά θα φύγει υπέρ μας από μόνη της». 

Κιάνα Ουόκερ:

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ήμασταν ενωμένες και αυτό φάνηκε στην αμυντική λειτουργία μας. Μείναμε πιστές στο πλάνο, πήραμε τα ριμπάουντ και κάναμε καλή άμυνα στο τρανζίσιον των αντιπάλων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλαξε η ψυχολογία μας, πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, και αυτό έγινε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter