Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 11η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος συνεχίζει το απαιτητικό πρόγραμμά του, καθώς μετά το «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ στο PAOK Sports Arena, καλείται να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο σερί, αυτή την φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΜΕΤΣ. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς σε εννέα αγώνες. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-3 του Μίλωνα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς σε εννέα αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας, PAO TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα ακόμα ντέρμπι βρίσκεται μπροστά μας. Έχουμε ξανά μια συγκεκριμένη κατάσταση. Για πρώτη φορά θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με τον νέο μας παίκτη, τον Γαλιώτο. Είναι μαζί μας για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω στις ατομικές του ικανότητες και νομίζω ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στον στόχο μας. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι για το κύρος και για μια καλύτερη θέση πριν τα πλέι-οφ. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά ανάμεσά μας, δεν πρέπει να υπάρχει κάποια μεγάλη έκπληξη από την τακτική άποψη. Πιστεύω ότι και αυτοί, όπως και εμείς, προετοιμάζονται να δείξουν το καλύτερό τους στα πλέι-οφ». 


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
11η αγωνιστική, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
17:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (PAO TV)