Θέτις Βούλας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, την Θέτιδα Βούλας. 

Ο Δικέφαλος, θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο αποτελέσματα κόντρα σε ΟΣΦΠ και Βισμπάντεν, και να πάρει τη νίκη, η οποία θα τον ανεβάσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά, Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. 

Απέναντί του, η Θέτιδα Βούλας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΑΟ Θήρας με 3-0, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 16 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα Βούλας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τα δύο κακά παιχνίδια και αποτελέσματα, περιμένω αντίδραση από την ομάδα μου. Από αύριο ξεκινάμε την προσπάθεια μας ώστε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στην οκτάδα, ενόψει των πλέι-οφ. Η διαφορά από την πέμπτη θέση έως την ένατη είναι μόλις δύο βαθμοί, και αυτό κάνει τον κάθε πόντο σημαντικό. Ελπίζω να ξεκινήσουμε από αύριο την καλή δουλειά». 


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
13η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γεννηματάς
19:00, Θέτις Βούλας-ΠΑΟΚ