«Διπλό» χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ mαteco στην Αθήνα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στην Αθήνα του Ηνίοχου με 4-6, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος έφτασε τους 20 βαθμούς, παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί ο ΠΑΟΚ mαteco να έμεινε πίσω στο σκορ, 1-0, ωστόσο ο Χαρπίδης μετά από ασίστ του Τζακίδη έκανε το 1-1. Ο Τζακίδης από δημιουργός έγινε... δράστης και έβαλε τον ΠΑΟΚ mαteco μπροστά, 1-2, με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο να αυξάνει το προβάδισμα, 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Χαρπίδη να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ για το 2-4. Ο Χαρπίδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ mαteco, 2-5. Οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα μείωσαν, 4-5, με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο να κάνει το 4-6, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Μαυρίδης, Παπαδόπουλος 1, Σαραπτσής, Βοσνακίδης, Αναστασόπουλος, Καρακώστας, Καντούρης, Χαρπίδης 3, Τζακίδης 2, Λιώνης, Τραπεζανλίδης Νάσης, Μπούφος, Παντοσίτης.