Εξαιρετικό ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν για τον «ασπρόμαυρο» Στίβο!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Πολύ καλό ξεκίνημα αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του Τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ. 

Οι αθλητές του Θεοχάρη Βαρυτιμίδη ψάχνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες στο εξωτερικό μιας που στην Ελλάδα οι επιλογές είναι ελάχιστες, βρέθηκαν εχθές στο διεθνές μίτινγκ στη Σόφια της Βουλγαρίας και έδειξαν ότι η χρονιά θα έχει πολύ αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ο Θοδωρής Βροντινός αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ανήκει στους κορυφαίους σπρίντερ της χώρας μας, αφού κατά τον προκριματικό των 60μ. ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ (6.79), ενώ μετά από λίγη ώρα στον τελικό το κατέρριψε, πετυχαίνοντας 6.77, κατακτώντας και το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Καμαρινός, όπου με 7.88 στα 60εμπ. κατέρριψε και εκείνος το ατομικό του ρεκόρ και αναδείχτηκε και νικητής του αγώνα.

Ο Ευθύμης Καραγιώργος επίσης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 60εμπ., πετυχαίνοντας και εκείνος νέο ατομικό ρεκόρ (8.25) αλλά και ισοφάριση του ρεκόρ του στα 60μ. (7.02).

Η Ζωή Τραγουστή πέτυχε 8.05 στα 60μ. σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα για εκείνη.

Καλό ξεκίνημα και για τον Αντώνη Μέρλο στην ημερίδα των Αμπελοκήπων στη μνήμη του Βαγγέλη Κουρκουτίδη. Ο άλτης του ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του αγώνα στο άλμα σε ύψος, περνώντας τα 2.14. Ο αθλητής θα συνεχίσει επίσης την αγωνιστική του δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης αν και βρίσκεται σε στρατιωτική θητεία, στο άλμα τριπλούν προσγειώθηκε στα 13.85 και κατέκτησε την 3η θέση, ενώ η μικρή ηλικιακά Ειρήνη Καρανικόλα στο άλμα σε μήκος στα 5.05.

Οι αθλητές του Τμήματος Στίβου ξεκίνησαν εξαιρετικά τη χρονιά, με πολλούς αγώνες μεγάλου ενδιαφέροντος να ακολουθούν, όπου αναμένεται να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πολλοί ακόμα αθλητές και αθλήτριες του τμήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter