Σύσσωμη η Οικογένεια του ΠΑΟΚ στον Αγιασμό για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου στην Θέρμη!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα (19/01) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Θέρμη. 

Το παρών από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' Αντιπρόεδρος, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος, κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, το μέλος του Δ.Σ., κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, ο Γενικός Αρχηγός Υγρού Στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο έφορος του Μπάσκετ γυναικών, κ. Βασίλης Αγγελίδης, και ο έφορος του Σκάκι, κ. Σάββας Μάτσας. 

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου, ανέφερε:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μας, Ιβάν Σαββίδη, καθώς για άλλη μια φορά υλοποιεί μια από τις υποσχέσεις του. Το αθλητικό κέντρο, είναι πλέον γεγονός. Αυτό θα είναι η αμαξοστοιχία της ομάδας μας. Και όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά αυτό το αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες για όλη την Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τέτοιες στιγμές θέλω να της ζήσουμε το δυνατόν συντομότερα, εγκαινιάζοντας και το νέο γήπεδο μας στην Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ, μετά το αθλητικό κέντρο εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο της Τούμπα, τότε θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter