ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 14η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟ Θήρας. 

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από τη ευρωπαϊκή «ρεβάνς» κόντρα στην Βισμπάντεν στη Γερμανία, εκεί όπου την παράσταση έκλεψε ο Κόσμος του ΠΑΟΚ με τη δυναμική παρουσία του. Στις εγχώριες διοργανώσεις επικράτησε της Θέτιδας με 2-3 στην Αθήνα, και βρέθηκε στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί των Πρωταθλητών Πεύκων, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αυτή είναι η ζωή μας, συνεχόμενες απαιτητικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Θήρας, μία καλή ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι στο Βισμπάντεν, να παίξουμε με γενναιότητα, να ρισκάρουμε, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να καταφέρουμε κάτι. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία έξυπνη ομάδα, καθώς παίζουν επάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα χρειαστεί να μειώσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, έχοντας ως στόχο να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας στο Βισμπάντεν, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ελλάδα. Δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, στα εντός έδρας παιχνίδια μας δεν έχουμε αυτή την ατμόσφαιρα, η οποία όπως φάνηκε δίνει ώθηση στις παίκτριες μου να παίξουν καλύτερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποιήθηση». 

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024
14η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας (AC PAOK TV)