«Ζεστάθηκε» με εννιάρα στην Αθήνα ο ΠΑΟK mαteco!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στην Αθήνα του Νέου Κόσμου με 2-9, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Ο Δικέφαλος, παρά τις σημαντικές απουσίες των Λιώνη και Τζακίδη, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους λόγω καρτών, παρουσιάστηκε κυρίαρχος καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, παίζοντας μάλιστα σε υψηλό και καλό επίπεδο. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco άνοιξε γρήγορα το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια του Χαρπίδη, η οποία έφερε το αυτογκόλ για το 0-1. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμόρφωσαν με φάουλ το 1-1. Οι παίκτες του Δικεφάλου ανέκτησαν αμέσως το προβάδισμα τους, βρίσκοντας γκολ από τους Μπικιάρη και Σαραπτσή για το 1-3, το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός. Ο Μπικιάρης έκανε το 1-4, με τους Σαραπτσή, Τραπεζανλίδη και Αναστασόπουλο να αυξάνουν τον δείκτη του σκορ στο 1-7. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν το πόδι από το... γκάζι, με τον Μαυρίδη να σκοράρει για το 1-8. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμή σε 2-8, με τον Σαραπτσή να διαμορφώνει το 2-9, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για την αναμέτρηση. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον Ολυμπιακό ΑΣ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Σαραπτσής 3, Τραπεζανλίδης 1, Αναστασόπουλος 1, Μαυρίδης 1, Χαρπίδης, Μπικιάρης 2, Κεφαλίδης, Καρακώστας, Μπούφος, Αμαλίδης.