ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 12η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος, καλείται να διαχειριστεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς μετά το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, ακολουθεί την Τετάρτη (24/01) ο Τελικός του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΟΣΦΠ στον Πειραιά. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο ΑΟΝΣ Μίλων, ο οποίος προέρχεται από την ευρωπαϊκή πρόκριση στους «8» του CEV Cup, κερδίζοντας στη Γαλλία τη Ναντ στο «χρυσό» σετ με 13-15. Όσον αφορά τη Volley League ανδρών, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-3, αποτέλεσμα το οποίο τον κράτησε στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς σε εννέα αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ειδικά τώρα, με την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας σπουδαία αποτελέσματα κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Έχουν μία καλή ομάδα, έναν καλό προπονητή, και μία καλή οργάνωση ως σύλλογος. Όλα αυτά συνθέτουν στο γεγονός πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, καθώς κρίνει την τρίτη θέση. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε σε καλή κατάσταση, έχοντας έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας, τον Σαμουλένκο, ο οποίος θα παίξει το πρώτο παιχνίδι ως παίκτης του ΠΑΟΚ, και περιμένουμε να μας βοηθήσει πολύ». 


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
12η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων (ESAP TV)