Καταιγιστικός στον Πειραιά ο ΠΑΟΚ mαteco με νίκη 2-11 επί του Ολυμπιακού ΑΣ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του Ολυμπιακού ΑΣ με 2-11, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος έκανε το 2Χ2 στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, έφτασε τους 26 βαθμούς, και είναι μέχρι στιγμής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ mαteco ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γρήγορα γκολ του Λιώνη πήρε το προβάδισμα, 0-2. Η αγωνιστική ανωτερότητα του Δικεφάλου μετουσιώθηκε και σε τρίτο γκολ, με τον Τζακίδη να διαμορφώνει το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, 1-3, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε... φουριόζος και έχοντας τον Λιώνη σε μεγάλα... κέφια, αύξησε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Λιώνης πέτυχε τρία γκολ, φτάνοντας τα πέντε προσωπικά, ενώ ο Τζακίδης πρόσθεσε ακόμα ένα, διαμορφώνοντας το 1-6. Με καλό ποδόσφαιρο, συνεχή πίεση και όμορφες συνεργασίες, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τους Τραπεζανλίδη (δύο γκολ) και Κεφαλίδη, 1-9. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, 2-9, ωστόσο την τελευταία κουβέντα την είχε ο ΠΑΟΚ mαteco, με τους Αμαλίδη και Καρακώστα να διαμορφώνουν το τελικό 2-11. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στον Μινώταυρο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Αμαλίδης 1, Τζακίδης 2, Τραπεζανλίδης 2, Μπούφος, Λιώνης 5, Μαυρίδης, Σαραπτσής, Καρακώστας 1, Μπικιάρης, Αναστασόπουλος, Κεφαλίδης.