Η μεικτή ζώνη του Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Ηλέκτρας Τζούρτζεβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Ελπίδων Καρδίτσας με 0-6, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Εμείς θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες μας, να τις αποφορτίσουμε, πράγμα το οποίο καταφέραμε. Οι μικρές παίκτριες μας είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στον αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος βέβαια δεν μας βοήθησε διότι ήταν σε άσχημη κατάσταση. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή, σκοράραμε πολλά γκολ, πήραν χρόνο κάποιες παίκτριες τις οποίες θέλαμε να δούμε και να πάρουμε βοήθεια από αυτές. Νομίζω ότι ήταν ένα θετικό τεστ για εμάς, παίρνουμε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε». 

Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τους τρεις βαθμούς. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, και ανεξαρτήτως με ποιον έχουμε απέναντι μας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τις επόμενες αναμετρήσεις, με σκοπό να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter