Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Δημοσθένη Λινάρδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Μίλωνα με 3-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο με μία καλή εμφάνιση στα μεγαλύτερα σημεία του αγώνα. Δεν είναι εύκολο να παίζουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ διότι ο Αλεξέι Σαμοϊλένκο έκανε μόλις δύο προπονήσεις και ο Μάρκος Γαλιώτος δεν έχει ακόμα πολύ καιρό. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη όπως δείχνει το σκορ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και εξελίσσεται συνεχώς. Η ομάδα μου βελτιώνεται και περιμένω να παίξει ακόμα καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας το Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό στην έδρα του αντιπάλου μας. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Δεν έχουμε να χάσουμε αλλά μόνο να κερδίσουμε Θα παίξουμε ελεύθερα και δυνατά για να διεκδικήσουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν».

Δημοσθένης Λινάρδος:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Πουλουτίδη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Είναι κρίμα να χάνονται έτσι τόσο νέα παιδιά. Πήραμε πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μία εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή και παθιασμένους παίκτες. Εχουμε δει την πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους αξίζουν συγχαρητήρια αλλά σήμερα δεν τους αφήσαμε κανένα περιθώριο να μπουν στο παιχνίδι. Ήμασταν αποφασιστικοί σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και πήραμε το πολυπόθητο τρίποντο που το είχαμε μεγάλη ανάγκη. Η απόκτηση του Σαμοϊλένκο είναι πολύ σημαντική. Ο «Σαμ» είναι ψηλός, έμπειρος, σε καλή ηλικία, διαβάζει το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του διότι πάντα τον παρακολουθούσα και τον θαύμαζα για την πορεία του στο άθλημα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter