Σπουδαίες εμπειρίες και εμφανίσεις για τους Judoka του ΠΑΟΚ! (pics)

paok
Κατηγορία: JUDO

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2024 Ατομικό και Μικτό Ομαδικό, συμμετείχε με τέσσερις Judoka ο ΠΑΟΚ, το πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τριγώνου Συκεών.

Με απολογισμό ένα χρυσό μετάλλιο και μία έβδομη θέση, το τμήμα JUDO του ΠΑΟΚ αρχίζει και «χτίζει» με τον καιρό σημαντικές βάσεις, αφού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας, έχει καταφέρει να έχει εκπροσώπηση σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ατομικών και ομαδικών πρωταθλημάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές του να αγωνίζονται σε όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις κερδίζοντας εμπειρίες και διακρίσεις.

Η Ηλέκτρα Μητακίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία +70kg Νεανίδων, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. 

Ο Στυλιανός Τιτόπουλος στην κατηγορία -66kg Εφήβων, με τρεις νίκες και δύο ήττες στην πρώτη του χρονιά στους Εφήβους, ανάμεσα σε 31 αθλητές, κατέλαβε την έβδομη θέση. 

Ο Βασίλης Δαμιανίδης (-66kg Εφήβων) και η Βασιλική Ελευθεριάδου (-48kg Νεανίδων), αν και στην πρώτη τους χρονιά σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter