Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ-Απολλώνιος

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον Απολλώνιο. 

Ο Δικέφαλος, ξεκινά τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδος, θέλοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση, προκειμένου να διεκδικήσει μετέπειτα την είσοδο του στο Final-4 του θεσμού. 

Απέναντί του, ο Απολλώνιος, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. Η ομάδα της Αθήνας επικράτησε με 0-3 του Περσέα στην 1η αγωνιστική της Γ' Φάσης, για να βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απολλώνιο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η διοργάνωση του Κυπέλλου είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς παραδοσιακά είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες, και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, και να αφήσουμε πίσω μας το απαιτητικό πρόγραμμα, τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε μέσω του Κυπέλλου να διορθώσουμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση είναι σημαντική για εμάς. Θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι». 

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
2η αγωνιστική Γ' Φάση, Κύπελλο Ελλάδος
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Απολλώνιος (AC PAOK TV)