Ώρα Σούπερ Καπ! ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, έχει μπροστά του την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, καθώς του παρουσιάζεται η ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλος της χρονιάς, αλλά και το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του τμήματος. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί του Μίλωνα, για την 12η αγωνιστική της Volley League ανδρών. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος ως περσινός πρωταθλητής, ρίχνεται και εκείνος στην «μάχη» του Σούπερ Καπ. Το σύνολο του Ντανιέλε Καστελάνι προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας με 0-3, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, και ο αρχηγός, Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Αύριο είναι ο αγώνας για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, διότι το Σούπερ Καπ είναι μία σημαντική διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Βρισκόμαστε σε καλύτερη
κατάσταση, μετά και τον ερχομό των δύο νέων παικτών. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, και από πλευράς μας θα χρειαστεί να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ, επειδή ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και τα πάντα είναι πιθανά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλύτερα το γήπεδο, αφού είναι η έδρα του, αλλά όταν παίζεις έναν τελικό όλα είναι πιθανά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». 

Γιάννης Τακουρίδης:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Πρόσφατα αγωνιστήκαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι και να πάρουμε το πρώτο Σούπερ Καπ. Η σύνθεση μπορεί να ήταν διαφορετική, λόγω των ατυχιών που αντιμετωπίσαμε, ωστόσο τώρα είμαστε σ' ένα καλό σημείο, η ομάδα έχει βελτιωθεί, δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο, δεν υπάρχει διαφορά στην προσέγγιση των παιχνιδιών. Σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, τα οποία είναι μονά και κρίνουν τίτλο, το κλειδί είναι η θέληση. Σίγουρα παίζει ρόλο η τακτική, η προετοιμασία και η συγκέντρωση, αλλά παίζει ρόλο και η θέληση, να μπούμε με καλή ψυχολογία και με το μυαλό μας να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι». 


Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Σούπερ Καπ, Τελικός
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη»
17:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)