ΠΑΟΚ-Πρωταθλητές Πεύκων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τους Πρωταθλητές Πεύκων. 

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με τη νίκη με 3-1 επί του Απολλώνιου, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ψάχνοντας μία νίκη η οποία θα τον ανεβάσει, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ μετά την λύση συνεργασίας με τον Ντάρκο Ζάκοτς, θα έχει ως υπηρεσιακό προπονητή τον Θάνο Τερζή. 

Απέναντί του, οι Πρωταθλητές Πεύκων, οι οποίοι και εκείνοι προκρίθηκαν στους «8» μετά τη νίκη τους στη Λαμία με 1-3. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στους Πρωταθλητές Πεύκων, η Μαρία Κλέπκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενους αγώνες. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε έτοιμες για το παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά καλή, και από εδώ και πέρα στοχεύουμε στη νίκη και να παίζουμε πιο δυνατά σε κάθε παιχνίδι». 


Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024
15η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Πρωταθλητές Πεύκων (AC PAOK TV)