ΠΑΟΚ mαteco-Μινώταυρος

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 12η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 13:45, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τον Μινώταυρο. 

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο σερί νίκες του κόντρα σε Νέο Κόσμο (2-9) και Ολυμπιακό ΑΣ (2-11), επέκτεινε το σερί του στους πέντε αγώνες, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς σε 11 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Μινώταυρος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 16-4 του Ηνίοχου και παρέμεινε στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς σε 10 αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Μινώταυρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον αθλητή μας, Αλέξανδρο Βασάρα, ο οποίος εγχειρίστηκε στο χιαστό. Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα, σε όλους τους τομείς. Εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας. Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον Μινώταυρο, είμαστε έτοιμοι παικτικά και ψυχολογικά γι' αυτό τον δύσκολο αγώνα». 


 

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024
12η αγωνιστική, Futsal League B'
Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3
13:45, ΠΑΟΚ mαteco-Μινώταυρος (AC PAOK TV)