Αδίκησε τον εαυτό του κόντρα στον Μινώταυρο...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 12η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στο Μίκρα 3, τον Μινώταυρο, γνωρίζοντας την ήττα με 5-6. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Δικέφαλο να είναι κυριαρχικός, να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τραπεζανλίδης έκανε το 1-0, ενώ στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολλές ευκαιρίες προκειμένου να... ανοίξουν την διαφορά, ωστόσο δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. 

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα πήραν το προβάδισμα, 1-2, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν το μπαράζ χαμένων ευκαιριών, με τον Μινώταυρο να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα, 1-3. Σ' εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ mαteco ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, δημιούργησε φάσεις, και χάρη στα γκολ των Χαρπίδη και Μπικιάρη, ισοφάρισε σε 3-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος πήρε αμέσως το προβάδισμα με γκολ του Αναστασιάδη, 4-3, ωστόσο ο Μινώταυρος απάντησε γρήγορα, 4-4. Στη συνέχεια, ένα... νεκρό διάστημα των παικτών του ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πετύχουν δύο τέρματα, παίρνοντας προβάδισμα, 4-6. 

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Μινώταυρος είχε συνεχώς παθητικό ρόλο, περιμένοντας διαρκώς του παίκτες του ΠΑΟΚ στο δικό του μισό. Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος επιστράτευσε τον Τζαγκίδη σε ρόλο τερματοφύλακα, προκειμένου να έχει επιθετική υπεραριθμία. Ο Δικέφαλος δεν εκμεταλλεύτηκε κανέναν από τα τέσσερα δεκάμετρα που πήρε, ωστόσο το σύστημα πέντε εναντίον τεσσάρων, έφερε το γκολ του Μπικιάρη για το 5-6. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ mαteco πίεσαν, προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το 5-6 παρέμεινε. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, εντός έδρας, κόντρα στην ΑΕ Ψυχικού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.