Κοπή Βασιλόπιτας και... ευχαριστώ στους χορηγούς για την Υδατοσφαίριση του ΠΑΟΚ! (pics)

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Την κοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησαν στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ. 

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου σχετικά με τους χορηγούς ιματισμού των τμημάτων Υδατοσφαίρισης, σύσσωμες οι ομάδες ανδρών και γυναικών τίμησαν το έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τους χορηγούς τους. 

Στο πάνελ της Συνέντευξης Τύπου μίλησαν, ο Ειδικός Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Υπεύθυνος των τμημάτων Υδατοσφαίρισης και ιδιοκτήτης της εταιρίας Domus Ergo, κ. Γιώργος Νικολαΐδης, ο Διευθυντής της εταιρίας Malibu C, κ. Αντώνης Σπάθας, και ο Ιδιοκτήτης της εταιρίας Φτίκας, κ. Γεώργιος Φτίκας. 

Τα τμήματα Υδατοσφαίρισης, μέσω του κ. Γιώργου Νικολαΐδη, ευχαριστήσαν την Domus Ergo, την Κοσμάογλου ΑΕ, την Φτίκας, το Malibu C και το Νεογάλ, για την στήριξη τους στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στον Σύλλογο. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας. Στην πρώτη μεγάλη Βασιλόπιτα, το φλουρί έτυχε στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ενώ στα ατομικά πιτάκια, τυχεροί ήταν οι Νίκος Τσολακούδης και Φιλιό Σαλέχ. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την Συνέντευξη Τύπου, μέσω του AC PAOK TV: 



 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter