Εντυπωσιάζουν οι Βροντινός και Καμαρινός!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Φοβερή εικόνα είχαν οι αθλητές Στίβου του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Βροντινός και Γιάννης Καμαρινός, στην ημερίδα στίβου στο Κλειστό Προπονητήριο του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

Ο πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Βροντινός, κέρδισε τον αγώνα των 60μ. τερματίζοντας σε 6.68, επίδοση η οποία αποτελεί μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο, αλλά και που τον κατατάσσει ως καλύτερο Έλληνα σπρίντερ μέχρι στιγμής για τον κλειστό στίβο 2024.

Ο Βροντινός σήμερα (02/02) ταξιδεύει για τη Γάνδη, όπου αύριο Σάββατο (03/02) θα αγωνιστεί σε διεθνές μίτινγκ, θέλοντας να κυνηγήσει μια ακόμα καλύτερη επίδοση.

Στο ίδιο μοτίβο και ο πρωταθλητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καμαρινός, ο οποίος τερμάτισε επίσης στην 1η θέση στα 60μ. με εμπόδια, και με το 7.86, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο επόμενος αγώνας του Γιάννη Καμαρινού θα γίνει μεθαύριο Κυριακή (04/02) στο ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ επίσης θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές του ΠΑΟΚ, Ζωή Τραγουστή, Ευθύμης Καραγιώργος και ο νεαρός, Γιάννης Μακρίδης (Κ18).

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αθλητές μας και στον προπονητή, Θεοχάρη Βαρυτιμίδη!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter