ΑΟ Λαμίας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 16η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Λαμία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό ΑΟ. 

Ο Δικέφαλος ψάχνει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας πλέον και την... αύρα της Ντουάν Φανγκ. Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας, το σύνολο του Θάνου Τερζή ψάχνει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. 

Απέναντί του, ο ΑΟ Λαμίας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον ΑΟ Θήρας, και παρέμεινε ουραγός με εννέα βαθμούς σε 15 αναμετρήσεις. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Λαμίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σίγουρα είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος έκανε μία προσθήκη παίκτριας, όπως και εμείς. Θέλουμε τη νίκη για να εδραιωθούμε κατά πολύ μεγάλο βαθμό στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με αυτό το σκοπό. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να βελτιώνεται η ομάδα στα επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού. ώστε να παίζουμε ολοένα και καλύτερο βόλεϊ. Οι παίκτριες μου δουλεύουν καθημερινά γι' αυτό».


Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024
16η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο»
18:00, ΑΟ Λαμίας-ΠΑΟΚ