Λαός και ομάδα «άλωσαν» την «ασπρόμαυρη» Δράμα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Δράμα του τοπικού Bianco Monte με 19-21, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Το παιχνίδι καθυστέρησε να αρχίσει για 15 λεπτά, αφού οι άνθρωποι της Δράμας δεν επέτρεπαν στους φίλους του ΠΑΟΚ να εισέλθουν στο γήπεδο, με τον Διοικητικό Υπεύθυνο των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη, να κάνει απολύτως σαφές σε όλους, πως η αναμέτρηση δεν θα ξεκινήσει εάν δεν μπουν όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου στο γήπεδο. Στη συνέχεια, αφού ο Δημήτρης Χασεκίδης πήρε την επιβεβαίωση από τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, ότι έχουν μπει όλοι στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε την σύμφωνη γνώμη για να ξεκινήσει η αναμέτρηση. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 0-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, 5-5, με τους γηπεδούχους στα επόμενα λεπτά να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα, 11-8. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 14-12 στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν και πάλι δυναμικά και ισοφάρισαν άμεσα, 14-14. Οι γηπεδούχοι πέρασαν και πάλι μπροστά, 16-14, με την συνέχεια να είναι απολύτως ισορροπημένη, καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, 18-18. Σ' εκείνο το σημείο, ο ΠΑΟΚ με Καλόμοιρο και Ελευθεριάδη πήρε προβάδισμα σε κομβικό σημείο, 18-20, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μείωσαν, 19-20, ωστόσο ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία του, σκόραρε, 19-21, και πήρε ένα ακόμα σημαντικό «διπλό». 

Έτσι, οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη πανηγύρισαν με τον Κόσμο τους, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών, γεμίζοντας πραγματικά ολόκληρο το πέταλο του γηπέδου της Δράμας, αφιερώνοντας τους αυτή την σπουδαία και σημαντική νίκη. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, εντός έδρας, κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-5, 6-6, 9-8, 11-9, 14-12 (ημχ), 14-14, 16-15, 17-17, 18-17, 19-20, 19-21

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης 2, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ. 2, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 2, Μαρίνος, Κουκμίσης Ν. 4, Μπάτζιος, Καλόμοιρος 5, Χατζίδης, Δάιος, Τζωρτζίνης 4, Ταμπαγκέ.