Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Ολυμπιάδα Υμηττού

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Μαρίας Μήτκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί της Ολυμπιάδας Υμηττού με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Καταρχάς να συγχαρώ τις παίκτριες μας, οι οποίες κατέκτησαν ένα ακόμα τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Καμία φορά οι ομάδες οι οποίες παλεύουν για την σωτηρία τους, βγάζουν περισσότερη αντίσταση με εμάς που έχουμε υψηλότερους στόχους. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, το σκορ είναι πλασματικό, αλλά δεν είχαμε την απόδοση την οποία θέλουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι φταίει και η κόπωση που είχαμε από τα συνεχόμενα ταξίδια. Όλες οι παίκτριες μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, αλλά εμείς πρέπει να τις δώσουμε τα εύσημα, διότι δεν απειληθήκαμε καθόλου, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, κάναμε πολλές ευκαιρίες, και πετύχαμε ένα γκολ. Όπως έχω ξαναπεί, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 12 αγώνες, στους οποίους πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα». 

Μαρία Μήτκου:

«Ξεκίνησε σήμερα ο δεύτερος γύρος. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια, τα οποία είναι θεωρητικά πιο εύκολα, εν τέλη είναι πιο δύσκολη διότι σίγουρα η συγκέντρωση μας δεν είναι στο 100%, και αυτό φάνηκε σήμερα στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Το σκορ είναι πλασματικό, καθώς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμα πέντε με έξι γκολ. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση, παρόλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Όσον αφορά το γκολ μου, δεν έχει σημασία ποιος το βάζει, αλλά να κερδίζουμε ομαδικά. Εμένα προσωπικά είναι χαρά μου όποτε βοηθάω την ομάδα να κερδίζει». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter