Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Αθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Έλενας Κερλίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Αθηναϊκού με 38-24, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ήταν δύο μπακ του μπακ παιχνίδια, το χθεσινό για το πρωτάθλημα και το σημερινό για το κύπελλο. Το κύπελλο είναι ο δεύτερος χρονικά στόχος που έχουμε, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ που πετύχαμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε εκνευρισμό δίχως να υπάρχει κάποιος λόγος, παρόλα αυτά και με τις επιλογές που έχουμε, η ομάδα βρίσκει ρυθμό μέσα από την διάρκεια του αγώνα και κάναμε την δουλειά μας. Το αποτέλεσμα ήταν το ζητούμενο. Ο χρόνος μοιράστηκε σε όλες τις αθλήτριες εξίσου, είναι πολύ σημαντικό το ροτέισον διότι μας βοηθάει και είμαστε αποδοτικοί, το οποίο είναι ζητούμενο για την περίοδο που βρισκόμαστε. Πετύχαμε τον στόχο να περάσουμε στο Final-4, από κει και πέρα θα προετοιμαστούμε για εκείνα τα παιχνίδια».

Έλενα Κερλίδη:

«Ήταν ένα παιχνίδι εύκολο για εμάς, αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μην κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Ήταν ένα σκαλοπάτι για να πάρουμε την πρόκριση στο Final-4, και τώρα επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση. Όσο περισσότερο χρόνο παίρνω νιώθω ότι κερδίζω όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτριών μου, και αυτό βοηθάει στην αυτοπεποίθηση όλης της ομάδας». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter