«Εννιάσφαιρος» ο ΠΑΟΚ Β στα Γρεβενά!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Β', ο οποίος επικράτησε στα Γρεβενά των τοπικών Σειρήνων Β' με 0-9, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Ιακωβίδου, Κυριαζή, Κυρανούδη, Βελιάνη, Ντίνα, Κώτη, Γκιζάρη, Βλαχονικολή, Μπουρουνίκου και Ασκαρίδου. 

Οι παίκτριες του Μανώλη Σολοποτιά κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και έχοντας διαρκώς την μπάλα στα πόδια τους, με στόχο να βρουν την δίοδο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Η Βλαχονικολή στο 33ο λεπτό έκανε το 0-1, με την Κώτη στο 35' να διαμορφώνει το 0-2, δίνοντας και πάλι τη... σκυτάλη στη Βλαχονικολή για το 0-3 στο 38ο λεπτό. Η Ασκαρίδου στο 44' έκανε το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Βλαχονικολή στο 55' έκανε το 0-5, και με δύο ακόμα δικά της τέρματα στο 60' και 70', ο ΠΑΟΚ Β' διαμόρφωσε το 0-7. Η Κυριαζή στο 80ο λεπτό έβαλε το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ για το 0-8, με τη Μπουρουνίκου στο 85' να γράφει το 0-9, το οποίο ήταν και τελικό σκορ. 

ΠΑΟΚ Β' (Μανώλης Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ιακωβίδου (46' Μαριτσά), Κυριαζή, Κυρανούδη, Βελιάνη (25' Αλιάγα) Ντίνα, Κώτη (46' Γκουντσούδη) Γκιζάρη (46' Τσίρα) Βλαχονικολή, Μπουρουνίκου, Ασκαρίδου (46' Στεφανή)