Νίκη με 3-1 επί του Άρη και μία... ανάσα από την κατάκτηση η Κ20!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Νέα σημαντική νίκη πέτυχε η Κ20 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας του Άρη με 3-1 σετ, κάνοντας παράλληλα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. 

Με αυτό το «καθαρό» τρίποντο, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους έξι βαθμούς, έχοντας το απόλυτο στις δύο αναμετρήσεις τις οποίες έδωσε, και στρέφει το... βλέμμα του στο αυριανό (07/02, 19:00) παιχνίδι κόντρα στο Ναύαρχο Βότση. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και καλή λειτουργία στο μπλοκ, αλλά και πιέζοντας την υποδοχή των αντιπάλων τους, έκαναν το 1-0 με 25-23. Στο δεύτερο σετ, οι παίκτριες του Δικεφάλου... πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα, επιτρέποντας στις αντίπαλες τους να πάρουν προβάδισμα. Ο Θάνος Τερζής, βλέποντας την διαφορά να ανεβαίνει, «φρέσκαρε» την βασική του εξάδα, με το 10-25 να διαμορφώνει το 1-1. 

Στη συνέχεια των σετ, ο ΠΑΟΚ έβγαλε το καλό του πρόσωπο, αντέδρασε, έδειξε χαρακτήρα και κυριάρχησε, κατακτώντας πολύ εύκολα το τρίτο σετ με 25-7. Στο τέταρτο σετ, η καλή απόδοση των παικτριών του Δικεφάλου δεν έδωσε την δυνατότητα στις αντίπαλες τους να διεκδικήσουν κάτι, με το 25-21 να διαμορφώνει το τελικό 3-1. 

ΠΑΟΚ-Άρης: 3-1 (25-23, 10-25, 25-7, 25-21) 

ΠΑΟΚ (Τερζής): Μεροδουλάκη, Νταφοπούλου, Κουζούνη, Ηλιάδη, Χατζέλια, Λιόντου, λ Μπιτσακτσή, Μαρρα, Γκλαβίνα, Λαζαρίδου.
Διαιτητές: Δημητρίου, Δρανίτσας, Κασαστογιάννη.