Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στα Τρίκαλα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, την τοπική ομάδα. 

Ο Δικέφαλος μετά την επικράτησή του κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, έκανε το 14Χ14 στο πρωτάθλημα, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς. 

Απέναντί του, τα Τρίκαλα, τα οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν στην Καρδίτσα με 0-3, και βρίσκονται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς σε 14 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παραδοσιακά βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους, και η οποία έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια, έναν καλό προπονητή, με καλό υλικό. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γι' αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτριες μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς, και να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος». 


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
15η αγωνιστική, WFL
Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
15:00, Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris