Με μέταλλο Υπερπρωταθλητή πήρε σημαντικό «διπλό» κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-30, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

«Μουδιασμένα» ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ mαteco, σπαταλώντας πολλά ελεύθερα εξάμετρα σουτ, επιτρέποντας στις τυπικά γηπεδούχες να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, 6-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να ψάχνουν τα... πατήματά τους, βγάζοντας αδικαιολόγητη νευρικότητα στο παιχνίδι τους, κάτι το οποίο αύξησε την διαφορά, 12-6. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έβγαλαν αντίδραση, και έχοντας καλή αμυντική λειτουργία και ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, μείωσαν στο σκορ, με το 13-9 να είναι τελικό για το πρώτο μέρος. 

Το καλό του πρόσωπο έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ mαteco, δείχνοντας χαρακτήρα και το... μέταλλο του πρωταθλητή. Με πολύ καλή εικόνα στα κρίσιμα σημεία, την απαιτούμενη σοβαρότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Υπερπρωταθλητής Ελλάδος μείωνε σταδιακά την διαφορά, θέλοντας να φέρει το παιχνίδι στα... μέτρα του. Με συνεχή «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση, ο Δικέφαλος πήρε τα... ηνία της αναμέτρησης στο τελευταίο δεκάλεπτο, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, 26-28. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος και πήραν τη νίκη με 28-30,

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, εντός έδρας, απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 7-4, 10-5, 12-6, 13-9 (ημχ), 17-14, 20-17, 23-21, 24-23, 26-28, 28-30

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 7, Κερλίδη 6, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Καπρινιώτη, Σαμολάδα, Σεβδίλη 8, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 4, Κουλούρη, Μιλόγεβιτς, Μπουράτο 4, Γκρμπάσεβιτς, Τσικνάκη.