Η μεικτή ζώνη του ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-30, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι, χάσαμε περίπου 10-11 σουτ από τα έξι μέτρα, αυτό στην πορεία του παιχνιδιού επηρεάζει ψυχολογικά. Η Πυλαία έπαιξε πολύ δυνατά στην άμυνα της, στο όριο του δίλεπτου σε κάποιες άμυνες που είχαν, και καλά έκαναν, διότι ήταν ένας τρόπος να είναι κοντά στο παιχνίδι. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπαμε ότι εμείς ευθυνόμαστε στο μεγαλύτερο ποσοστό εκεί που έχει φτάσει, διότι δεν βάζουμε την μπάλα μέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι σε καίρια σημεία χάσαμε εύκολα σουτ, διότι όλες μας επιλογές που βγαίναμε στο σουτ ήταν σε πολύ καλές συνθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός πως υπήρχε τόσο η ψυχολογική, όσο και η σωματική πίεση, η ομάδα βρήκε πάρα πολλά γκολ στον ενδιάμεσο. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εννοείται πως το κρατάμε, αφού ακόμα και σε τέτοιες μέρες που δεν είμαστε καλοί και κάτι πάει στραβά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα το οποίο πρέπει, όπως και έγινε, Μεγάλο μπράβο και στην ομάδα της Πυλαίας, η οποία έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια. Μεγάλο μπράβο όμως στις παίκτριες μας, διότι έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, και έβγαλαν την απαιτούμενη αντίδραση όταν έπρεπε στο παιχνίδι». 

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Υπάρχει μία λέξη η οποία μας χαρακτηρίζει, και αυτή είναι το μέταλλο. Όταν παίζει μία ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Πυλαία, δηλαδή κόντρα σε μία ομάδα η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα από εμάς. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι νευρικό για εμάς στην αρχή. Θέλω να κρατήσω ότι η ομάδα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε χαρακτήρα, πήραμε τους δύο βαθμούς, και βρισκόμαστε στην πορεία μας, να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου για την ψυχή και τον χαρακτήρα που έβγαλαν». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter