Η μεικτή ζώνη του Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Θώμης Βαρδαλή, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Τρικάλων με 0-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, κόντρα σε μία ομάδα η οποία βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους. Δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, σκοράραμε, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, διότι στο σημείο που βρισκόμαστε μετράνε κάθε Κυριακή. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, είμαι ευχαριστημένος απ' όλες τις παίκτριες μου, συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην ΡΕΑ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο ο οποίος δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, στήριξε τις παίκτριες μας σε όλο το παιχνίδι, και πανηγύρισε στο τέλος μαζί τους τη νίκη». 

Θώμη Βαρδαλή:

«Κρατάμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενες που γι' ακόμα ένα παιχνίδι καταφέραμε να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε. Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο. Σημασία έχει ότι βγάλαμε το μέταλλο του πρωταθλητή σε ακόμα ένα παιχνίδι, και σε κάθε αγώνα θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε στην δημιουργία, είμαστε χαρούμενες που τελειώσαμε το παιχνίδι υγιείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και είμαστε χαρούμενες που τους δώσαμε τη χαρά της νίκης. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter