Πέρασε με «οκτάρα» από το Ψυχικό ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας με 1-8 στην Αθήνα της ΑΕ Ψυχικού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. 

Κυρίαρχος ήταν ο Δικέφαλος καθόλη την διάρκεια του αγώνα, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, και παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφα. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε «κεφάλι» στο σκορ με γκολ του Σαραπτσή, 0-1, με τους Τζακίδη, Αναστασιάδη, Χαρπίδη και Μαυρίδη, να αυξάνουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, 0-5, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ mαteco, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, και με το σκορ να του το επιτρέπει, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές. Έχοντας πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ mαteco πέτυχε ακόμα τρία τέρματα, δύο με τον Τζακίδη και ένα με τον Μαυρίδη, για να πάρει τη νίκη με 1-8. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδοπούλου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, κόντρα στους Θρακομακεδόνες, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Futsal League B'.