ΠΑΟΚ-Άθλος Ορεστιάδας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 15η αγωνιστική της Volley League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, τον Άθλο Ορεστιάδας. 

Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτησή του με 0-3 στη Πολίχνη επί του Πήγασου, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του, εδραιώθηκε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας. 

Απέναντί του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-3 από τον Μίλωνα, και παρέμεινε στην έκτη θέση με 11 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤ3 HD.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε σε φάση χτισίματος του παιχνιδιού μας και προετοιμασίας για τα πλέι-οφ. Γι' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Κατά τη γνώμη μου, ο Άθλος είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Έχουν παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, και αυτός είναι ένας λόγος όπου το παιχνίδι θα είναι ωραίο και ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, και στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση μας και τη νίκη». 


Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024
15η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-Άθλος Ορεστιάδας (ΕΡΤ3 HD)