ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από την επικράτησή του με 3-0 επί του Απολλώνιου για το πρωτάθλημα, και πλέον στρέφει το... βλέμμα του στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την πρόκρισή του στο Final-4 του θεσμού. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε και εκείνος τον ΑΟ Θήρας με 2-3, και ξεκινά και εκείνος τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, από κει και πέρα εμείς προσπαθούμε, αυτή την περίοδο, να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να βγάλουμε κάποιους αυτοματισμούς, και να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στο μπλοκ-άμυνα. Θα κάνουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι, και πιστεύω αν πιέσουμε τον Παναθηναϊκό στα αδύνατά του σημεία, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο ότι όταν έχεις κενούς περιόδους μέσα στο παιχνίδι, όταν η απέναντι ομάδα έχει ένα επίπεδο δεν θα σε αφήσει και θα τελειώσει το σετ. Εμείς θέλουμε όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες σε εύκολες μπάλες να τελειώνουμε τους πόντους, έτσι ώστε να μπορούμε να παίρνουμε την αλλαγή, και από κει και πέρα να δημιουργούμε ένα πλεονέκτημα με τα μπρέικ πόιντ». 

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (AC PAOK TV)