Κοπή Βασιλόπιτας και προετοιμασία για ΑΕΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ενόψει του, εκτός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ (17/02, 17:00). 

Ένα ακόμα δίποντο ήρθε, μετά την επικράτηση επί του ΓΑΣ Κιλκίς, με το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του στους τέσσερις αγώνες, κάνοντας παράλληλα το 3Χ3 στον δεύτερο γύρο της Handball Premier. 

Μία μεγάλη πρόκληση έρχεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, έχοντας την ψυχολογία να διαχειριστούν τέτοιου είδους αναμετρήσεις, βγάζοντας παράλληλα τον καλύτερο τους εαυτό. 

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης και οι συνεργάτες του, αφού ανέλυσαν μαζί με τους παίκτες το παιχνίδι κόντρα στο Κιλκίς, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του νέου τους αντιπάλου, συνέχισαν την σκληρή δουλειά στο «Σπίτι του Χάντμπολ», προσαρμόζοντας το πρόγραμμα των προπονήσεων επάνω στις νέες ανάγκες. 

Στην προπόνηση της Τετάρτης (14/02), το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας, τιμώντας το έθιμο, όπως κάθε χρόνο. Την Κοπή έκανε ο Υπεύθυνος των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, με τον τυχερό να είναι ο Λευτέρης Παπάζογλου, καθώς έτυχε το φλουρί.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter