Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 18η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο Κλειστό του ΜΕΤΣ, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, καλείται να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, και να στρέψει το βλέμμα του στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στη Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς σε 17 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον ΑΟ Θήρας με 2-3, και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 40 βαθμούς σε 17 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα δούλεψε στα λάθη και στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού του κυπέλλου, τα οποία της στέρησαν να φτάσει πιο κοντά στη νίκη. Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον ίδιο αντίπαλο, σημαντικό ρόλο παίζει η διαχείριση δυναμικού και το παιχνίδι της τακτικής. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι παίκτριες μου θα διεκδικήσουν αυτό το οποίο μας αναλογεί». 


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
18η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
17:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (PAO TV)