Ενίσχυση στα εξτρέμ με Μιχάλη Νάση για τον ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 17/02/2024


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μιχάλη Νάση. 

Γεννημένος στις 04/01/1986, ο Μιχάλης Νάσης αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 185cm. 

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Γιώργου Κούδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Α' Εθνική, ενώ ακολούθησε το... ταξίδι του στις επαγγελματικές κατηγορίες, παίζοντας με τις φανέλες των Απόλλων Καλαμαριάς (Β' Εθνική), ΠΟ Τρίγλιας (Γ' Εθνική), ΠΑΕ Θράκη (Γ' Εθνική), Δόξα Πενταλόφου (Γ' Εθνική), Νυδρί Λευκάδας (Δ' Εθνική), ΑΠΟΚ Βελούχι (Δ' Εθνική), Καλλικράτεια (Δ' Εθνική), ΑΕ Πολυκάστρου (Γ' Εθνική). 

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του Δικεφάλου για να προσφέρει τα μέγιστα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Νάσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι μία σεζόν δίχως τραυματισμούς, και να πραγματοποιηθεί ο στόχος μας που δεν είναι άλλος από το να πάρουμε το... εισιτήριο για την Super League. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για εμένα, πιο πολύ θέλω να σταθώ σε όλη αυτή τη προσπάθεια που ξεκίνησαν όλα τα παιδιά από το καλοκαίρι και στήθηκε μια ομάδα, η οποία λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, τον ΑΣ και τους χορηγούς μας, οι οποίοι είναι συνεχώς δίπλα μας, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και αυτό που γίνεται με τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, είναι φανταστικό να παίζεις γι' αυτόν τον κόσμο!.
Κάτι που με εντυπωσίασε επίσης είναι ότι όταν ήρθα στην ομάδα βρήκα ένα κλίμα που θα το ζήλευαν ακόμα και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, όλα τα παιδιά είναι πρώτα εξαιρετικοί χαρακτήρες-άνθρωποι και μετά εξαιρετικοί αθλητές τους ευχαριστώ όλους που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με τους περισσότερους γνωριζόμουν και από πριν. Εγώ από πλευράς μου, ήρθα με πολύ όρεξη και θα προσπαθήσω να κάνω το παν για την ομάδα όπου χρειαστεί και όσο χρειαστεί για να βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσουμε στη μεγάλη κατηγορία, μην ξεχνάμε, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και αυτόματα γεμίζει ευθύνες και νομίζω όλοι μας το έχουμε περάσει για τα καλά στο πετσί μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μιχάλη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ