Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΓΑΣ Καματερού με 34-16, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Είχαμε νευρικό ξεκίνημα, και αυτό αποτυπώνεται από τα πολλά χαμένα σουτ τα οποία είχαμε, και αυτό μας δημιουργεί νευρικότητα, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε, και αυτό επηρεάζει όλη την εικόνα της ομάδας. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήθελε να παγώσει διαρκώς τον ρυθμό, και ήμασταν πολύ ώρα στην άμυνα μας. Παρόλα αυτά η ομάδα έχει όλες τις παίκτριες του ρόστερ ενεργές, κάτι το οποίο βοηθάει στην διαχείριση, αλλά και στο να είναι φρέσκη η ομάδα και τα 60 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο σαφέστατα ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο μέρη του γηπέδου, πήραμε πολλές μπάλες, και το παιχνίδι κύλησε όπως θα έπρεπε. Πολύ σημαντικό είναι ότι ενσωματώνονται τα νέα μας αποκτήματα, αλλά και η Γκρμπάβσεβιτς η οποία προέρχεται από τραυματισμό, αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, και θα είμαστε αυτοί που πρέπει. 

Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος γι' αυτά τα παιχνίδια του κυπέλλου που έρχονται, έχουμε χτίσει μία νοοτροπία πρωταθλητισμού. Γι' αυτά τα παιχνίδια προετοιμαζόμαστε όλο το διάστημα, και αυτό θα κάνουμε μέχρι να έρθει το διήμερο, έχοντας ως στόχο να κατακτήσουμε τον δεύτερο, κατά χρονική σειρά, τίτλο της σεζόν». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter