Ισόπαλος στους Θρακομακεδόνες ο ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Ισόπαλος 3-3, αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco κόντρα στους Θρακομακεδόνες, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για το τρίποντο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που άνοιξε πρώτος το σκορ, με γκολ του Τζακίδη, 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Χαρπίδη να βάζει και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ mαteco, 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Ίδια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να είναι... φτωχό επιθετικά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, με τον ΠΑΟΚ mαteco με γκολ του Σαραπτσή να παίρνει και πάλι το προβάδισμα, 2-3. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, και ενώ ο Δικέφαλος προηγούταν στο σκορ με 2-3, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης, 3-3, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Αμαλίδης, Τζακίδης 1, Χαρπίδης 1, Λιώνης, Κεφαλίδης, Σαραπτσής 1, Λαμπριανίδης, Μαυρίδης, Αναστασιάδης.