ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 16η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, τον ΑΟΠ Κηφισιάς. 

Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτησή του επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-1, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους τέσσερις αγώνες. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 25 βαθμούς σε 13 αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον Μίλωνα, και παρέμεινε στην 7η θέση με 11 βαθμούς σε 13 αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά θα είναι ένα καλό τεστ, ώστε να δούμε τι μας περιμένει την επόμενη περίοδο, αφού έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια σε κύπελλο, λιγκ καπ και πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία έχει βελτιωθεί και παίζει καλά στην έδρα της. Εφόσον έχουμε... κλειδώσει την θέση μας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, θα είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις επόμενες προκλήσεις». 


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024
16η αγωνιστική, Volley League ανδρών
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς
17:00, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)