Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 αγοριών του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ, ρίχνεται η Κ18 βόλεϊ αγοριών του ΠΑΟΚ, το 19-21 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Πολίχνης «Α. Νικολαΐδης». 

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρώτη θέση την οποία κατέλαβε στην Α' Φάση του πρωταθλήματος, θα δώσει το παρών σ' ένα ακόμα Final-4 της ΕΠΕΣΘ, έχοντας ελπίδες και όνειρα για κάτι σπουδαίο. 

Με δουλειά, ταλέντο, και δίψα για διάκριση, το σύνολο του Λάμπη Μπαμπαλιούτα θέλει να πραγματοποιήσει τρεις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 19/2
18.30 ΠΟ Μουδανιών-ΠΑΟΚ

Τρίτη 20/2
20.30 Νέος ΓΣ Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Τετάρτη 21/2
18.30 ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, και του αρχηγού, Φώτη Μαλετζίδη, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΕΣΘ:

Μπαμπαλιούτας Λάμπης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς που ήταν η πρόκριση στο Final 4. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν φιλοδοξίες για να συνεχίσουν και παρακάτω. Έτσι και εμείς θέλουμε να δώσουμε ωραίους αγώνες και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε από τα φαβορί, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί, πρέπει να το δείχνουμε καθημερινά στο γήπεδο. Εύχομαι οι θεατές να απολαύσουν τους αγώνες και οι καλύτεροι να συνεχίσουν».

Μαλετζίδης Φώτης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Final 4 των Παίδων. Εύχομαι να γίνει μια ωραία διοργάνωση, να ολοκληρωθούν οι αγώνες χωρίς τραυματισμούς πρώτα απ’όλα και να απολαύσουμε και φέτος καλό βόλεϊ απ’όλους τους παίκτες των ομάδων. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Καλή επιτυχία!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter